023 - 525 66 70 info@vanoudshetdorpshuys.nl

Zakelijk

Wat hebben wij te bieden…

Vanouds het Dorpshuys is dé plek voor uw zakelijke evenement. Van vergadering tot borrel, van bedrijfsfeest tot presentatie. We denken met u mee om uw event prettig en comfortabel te maken.Maar ook serveren wij uw gasten aansluitend of tussentijds graag een lekkere lunch of mooi diner met bijbehorende dranken.
vergaderen

Vergaderen

Vergaderen op een vertrouwde, comfortabele plek. Dat is wat Vanouds het Dorpshuys biedt. Onze kleine zalen beschikken over maximaal 35 zitplaatsen, terwijl de grote zaal tot maximaal 100 zitplaatsen beschikt.

Zakelijke events

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van vele bedrijfsevenementen op maat zorgen wij ervoor dat ook uw gelegenheid tot in de puntjes is geregeld. Beamers, laptops en tv’s staan tot u beschikking.
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

De mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest zijn bij Vanouds het Dorpshuys talrijk. We beschikken over meerdere sfeervolle ruimtes: twee kleine zalen (35-50 personen) en een grote zaal (100-250 personen)

Wat vertellen gasten over ons…

” Een prachtige locatie waar je rustig kunt vergaderen, ruim voldoende parkeerplaatsen zijn en waar het de uitbaters niets te veel is om het hun gasten naar de zin te maken. “

starrating

– Loes Penning

“Een uitstekende locatie voor een besloten feest! De bediening was erg goed, en de communicatie voor het bespreken van de mogelijkheden ging vanzelfsprekend.
De hapjes waren erg goed en heerlijk!! Voor iedereen die een feest wil organiseren, is deze locatie een absolute aanrader!!!”

starrating

– Thomas van der Linde

Neem contact met ons op voor meer informatie