023 - 525 66 70 info@vanoudshetdorpshuys.nl

Vergaderen

Vergaderen op een vertrouwde, comfortabele plek. Dat is wat Vanouds het Dorpshuys biedt

vergaderen

Onze kleine zalen beschikken over maximaal 35 zitplaatsen, terwijl de grote zaal tot maximaal 100 zitplaatsen beschikt. Alle drie de zalen zijn uitgerust met moderne beamers, laptops en tv’s en is er ook gratis wifi en gratis parkeergelegenheid tot uw beschikking. Terwijl u vergadert, zorgen wij er –in stilte- voor dat het u aan niets ontbreekt.

Een hapje, een drankje, aansluitend een lekkere lunch of diner. Alles is mogelijk. We denken graag met u mee. Als u voor Vanouds het Dorpshuys kiest voor uw vergadering, kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Arrangementen betreffende hapjes & drankjes zijn te vinden onder “eten & drinken”

Wat vertellen gasten over ons…

” Een prachtige locatie waar je rustig kunt vergaderen, ruim voldoende parkeerplaatsen zijn en waar het de uitbaters niets te veel is om het hun gasten naar de zin te maken. “

starrating

– Loes Penning

“Een uitstekende locatie voor een besloten feest! De bediening was erg goed, en de communicatie voor het bespreken van de mogelijkheden ging vanzelfsprekend.
De hapjes waren erg goed en heerlijk!! Voor iedereen die een feest wil organiseren, is deze locatie een absolute aanrader!!!”

starrating

– Thomas van der Linde

Neem contact met ons op voor meer informatie