Over ons

Over ons
Vanouds het Dorpshuys

Van harte welkom!

Onze locatie midden in het centrum van Bloemendaal, tussen de bossen en Noordzeeduinen. Dichtbij de hockeyvelden, het strand en Openluchttheater Caprera. Ons prachtige pand is ontworpen in 1929 ontworpen en gebouwd door architect H.W. van Kempen. Deze architect is bekend van zijn riante villa’s en het politiebureau van Overveen. Zijn hand ziet u terug in onder meer het gebruik van veel lampen en glas in lood.

Unieke feestlocatie in Bloemendaal

Vanouds het Dorpshuys is bij uitstek de locatie voor uw feest of borrel. Voor bruiloft, verjaardag of receptie: wat de gelegenheid ook is, u kunt bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaringen weten we goed dat elke gelegenheid z’n eigen benadering nodig heeft. Daarom denken we met veel enthousiasme met u mee over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst.

Het interieur van Vanouds het Dorpshuys kenmerkt zich door de vele prachtige betimmeringen, lampen en ook van binnenuit te zien de schitterende glas-in-loodramen.

Onze locatie is ook geschikt voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, cursussen en bedrijfsfeesten. De drie zalen hebben gezamenlijk een capaciteit van circa vierhonderd personen. Tijdens uw vergadering of cursus kunt u gebruik maken van de audiovisuele middelen die aanwezig zijn. Het is ook mogelijk één of meerdere zalen te huren voor een feestavond of bedrijfsfeest. Uw specifieke wensen kunnen in overleg helemaal worden ingewilligd.